Dr. Zwielich docent opleiding tot orthodontist bij ACTA

De grote eer en uitdaging voor onze orthodontist Dr. Zwielich de jonge tandartsen in opleiding voor orthodontist op ACTA te mogen opleiden.

Dicht voor zomervakantie

Onze praktijk is tijdelijk dicht voor de zomervakantie van 18 juli tot 8 augustus 2022. Voor spoedgevallen bel met Tandarts SPOED praktijk in OLVG Polikliniek op telefoonnummer 0900-8602 (45 ct per call). Een losse slotje is geen spoedgeval! Bel daar alleen als je echt pijn heeft. Voor andere gevallen check onze zelfhulp pagina voor nuttige tips en […]

Dr. Zwielich komt op TV

Onze orthodontist Dr. Zwielich vertelde over laatste innovaties in orthodontie in het programma Lekker in je vel op RTL4. De herhaling van de programma is op zaterdag 11 juni om 12.30. Deze innovaties worden met veel succes gebruikt voor orthodontische behandelingen in onze praktijk voor meer transparantie en gemak voor onze patiënten.

Praktijkregels in coronatijden

Beste patiënten, Om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan en met het maatschappelijk belang voorop, is onze praktijk aangepast geopend. Onze praktijk is ISO gecertificeerd en wij hanteren al vele jaren de hoge hygiëne protocollen. Daarbij zijn de richtlijnen van het RIVM en de overheid voor ons nu leidend geweest in de manier waarop […]

Social Media

We zijn ook actief op social media’s: Facebook, Instagram  (te vinden onder zwielichorthodontie), twitter (ZwielichOrthodo). Daar is veel nieuws en interessants over onze praktijk te vinden!