U of uw kind kunt bij de orthodontist terecht op advies van uw tandarts, maar ook zonder verwijzing!
Onze praktijk is geopend voor iedereen ongeacht uw leeftijd.  Bij volwassenen kan tot elke leeftijd een orthodontische behandeling gestart worden, mits het gebit en de steunweefsels (tandvlees en kaakbot) gezond zijn. U moet wel rekening houden dat een beugelbehandeling bij volwassenen gecompliceerder kan zijn in vergelijking met jongeren.

Tijdens het eerste consult horen wij uw wensen aan en bespreken daarna de diverse behandelmogelijkheden. Indien nodig krijgt u eerst een doorverwijzing naar een andere tandheelkundig of medisch specialist.

Binnen onze praktijk worden diverse persoonsgegevens verwerkt.  Voor patiënten is het verzamelen van de gegevens belangrijk voor een goede behandeling en nodig voor de financiële afhandeling. We gaan zorgvuldig met uw gegevens  om volgens de De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Voor meer informatie lees over onze Privacyregelement.

Voor overige  informatie, vragen of een afspraak voor een eerste consult kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon 020 820 11 30 of per email info@zwielich.nl.