Bij Zwielich Orthodontie kunt u terecht voor een onzichtbare beugel of een aligner. Behandeling met onzichtbare aligners bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare hoesjes die u gemiddeld om de 2 weken vervangt door een nieuwe set. Elke aligner is op maat gemaakt, alleen voor uw gebit. Telkens wanneer u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal uw gebit geleidelijk verschuiven, stapje per stapje, week na week, naar de ideale positie. In een 3d-simulatie kunt u vooraf al zien wat het resultaat zal gaan worden.

De hele behandeling wordt in de speciale aligner software al vooruit door onze orthodontist gepland. Met deze software worden uw tanden op het scherm virtueel verplaatst naar de meest optimale positie. U krijgt daarna een 3D-simulatie te zien met het voor- en na resultaat. U weet dus al precies hoe recht uw tanden gaan worden.

Anders dan in anderen orthodontie- en tandartsen-praktijken hebben we de hele proces van Alignerherstelling in eigen beheer: van scan van het gebit en software planning tot herstelling van onzichtbare hoesjes. Daardoor kunnen we snel ingrijpen als iets mis loopt. Bijvoorbeeld, als u een hoesje kwijt bent, dan kunnen we een nieuwe binnenkort voorbereiden (wat niet mogelijk is, als de alignerproces naar een buiten hersteller is geoutsourced).

Vele voorbeelden van succesvolle aligner behandelingen in onze praktijk kunt u op onze instagram @ZWIELICHORTHODONTIE en facebook @zwielichorthodontie vinden.

Kosten Aligner

ClearAligner System (Exclusief Orthodontistenkosten)

Aligner Treatment A
(Caps for anterior teeth for one jaw)
680.- € *
Aligner  Treatment C
(Caps for all teeth for one jaw)
950.- €*
Aligner  Treatment D
(Caps for all teeth for upper and lower jaw)
1490.- € *
Aligner  Treatment B
(Caps for anterior teeth for upper and lower jaw)
990.-€*

*  +7% btw. + Orthodontistenkosten

Bent u benieuwd naar een precieze prijsopgave? Neemt u dan contact op voor een intakegesprek.

kim2-g